Veniţi să cerem mijlocirea Maicii Domnului întru apărarea familiilor noastre


IMG_0852

Joi seara, 18 aprilie, la orele 19.00, în Biserica «Sf. Ioan Gură de Aur» din Cascais (lângă Hotelul «Albatroz») va fi adusă o copie a icoanei Maicii Domnului «Censtohovskaia», din Polonia. Pelerinajul acestei icoane, care a început la Vladivostok şi se termină în Portugalia, vine să sensibilizeze popoarele creştine spre o mai mare responsabilitate faţă de naşterea şi educaţia copiilor, precum şi apărarea maternităţii.

Programul liturgic de joi seara va începe cu Liturghia Darurilor Înaintesfinţite la ora 19.00, după care, în timpul citirii Canonului de pocăinţă al Sf. Andrei Criteanul, credincioşii vor trece şi se vor închina chipului cel de minune făcător al Maicii Domnului.

Vineri dimineaţă icoana va fi dusă la Biserica «Sf. Andrei» din Setubal, iar sâmbătă — la nou-înfiinţata parohie din Sines. Duminică, 21 aprilie, icoana se va afla iarăşi în parohia din Cascais.

Programul liturgic din Duminica a V-a a Postului Mare va începe cu săvârşirea Vecerniei şi a Tainei Mărturisirii sâmbătă seara la orele 19.00, iar duminică dimineaţa, la orele 8.00 se va săvârşi Utrenia, urmând ca pentru Liturghia duminicală să ne mutăm în „Igreja da Misericórdia”, la 300 de metri de capela unde slujim de obicei. Credincioşii însă, sunt rugaţi să se adune până la ora 9.45 în Biserica «Sf. Ioan Gură de Aur» de lângă Hotelul «Albatroz», ca împreună cu preotul să meargă spre locasul oferit de romano-catolici pentru Liturghiile din următoarele trei duminici.

Sunt invitaţi toţi doritorii de a o cinsti pe Maica Domnului şi a-i cere mijlocirea ei.

Реклама
Запись опубликована в рубрике Anunţuri / Анонсы, Portugalia / Португалия, Viaţa Bisericii / Церковная Жизнь с метками , , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Scrie un comentariu sau o impresie la acest subiect:

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s